SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings GS
Välkommen till
Gruppträning Startsida

LGS gruppträning

LGS har en stor variation när det gäller gruppträning i de olika närområdena. Vi finns från Malmslätt på ena änden av staden till Harvestad på den andra sidan.

 

För att bli medlem hos oss tar du antingen kontakt med kansliet direkt eller pratar med instruktörer på plats i den grupp du tänker delta.

Vi behöver fullständiga kontaktsuppgifter för att kunna registrera dig - personligt medlemskap och försäkring tillkommer med 100kr/år.

Priser från våren 2020:

Upp till 20 år - 500 kr / termin

20 - 65 år - 850 kr / termin

65år och uppåt - 750 kr / termin

 

OBS VT-21 Endast UTE gympa!

Ordn. :500kr

+65 år :400kr

Ungdom: 300kr

 

När du betalat kan du hämta ditt digitala medlemskort i Appen Sportadmin, som du sedan visar upp vid varje träningstillfälle. Du behöver inte förboka några av LGS pass utan är välkommen att komma på vilka pass du vill och hur ofta du vill.

Med ditt medlemskort får du även delta i Korpens gruppträning i bostadsnära områden. Korpens schema hittar du här http://www.korpenlinkoping.se/

 

Du som är anställd i Kommunen/Regionen kan köpa din träning genom Acitway/Wellnet - sök på Linköpings GS. Hör av dig om du har frågor kring detta.

https://www.actiway.se

https://www.wellnet.se 

 

Varmt välkommen!

Sommarträning!
2021-06-06 19:01

Är du sugen på lite Sommarträning!

V 24-25 finns möjlighet att träna med Nia i Vidingsjö kl 18.30-19.30

 

Anmälan via kallelsemail! 

Kontakta kansliet om du inte ligger i gruppen men vill vara med !

HURRA!
2021-04-14 14:14
 
LGS vårschema, utomhusträning!
2021-03-31 15:52
Kom ihåg att man måste boka sig på varje pass då vi får vara max 7deltagare! Anmäl er via kansliet för att hamna i rätt grupp och därmed få kallelsen där man bokar sig!

Denna veckan börjar Gruppträning Ute, på vissa ställen. Trädgårdsföreningen -måndag och Vidingsjö startar nästa vecka då det är Röd Dag idag Måndag. 
Välkomna!

Terminsbrev
2021-02-10 17:29

​​​2020-02-10​

Terminsbrev

Hej alla träningsglada!

Nu drar LGS igång en mycket annorlunda termin för gruppträningen. Som vi alla vet så har denna pandemi tvingat oss att göra saker lite annorlunda än vad som hör till normaliteten.

LGS vill att vi ska kunna träna ihop på ett tryggt sätt igen ochför att vi ska kunna hålla oss till pandemilagens restriktioner så kommer gruppträningsschemat att se ut såhär fram till 21/2 då vi får nya riktlinjer att följa.

Det är utomhusträning som gäller för tillfället och för att delta måste man anmäla sig till passet via en kallelse som skickas ut på mejl. Det får vara max 7 deltagare per pass därför måste man boka sig, det är först till kvarn som gäller! För att få kallelserna mejlade till sig måste man ringa eller mejla till kansliet och berätta att man vill vara med på utomhusträningen så att Anna kan lägga till er i utskicken.


Mån 18.00 Puls & Styrka Blästadskolan UTE Hanna

Tis 18.00-18.30 Bootcamp Tokarp UTE Amanda

Tis 18.30-19.00 Bootcamp Tokarp UTE Amanda

 

Det kommer även att finnas livesända pass från och med v. 7 som Nia håller i via ”Zoom”.


Ons 18.00- 18.30 Hemmaträning ONLINE via Maillänk

Lör 10.00-10.30 Hemmaträning ONLINE via maillänk


Mail med länk och instruktioner skickas till dig när medlemsavgiften är betald. 

 

Det kommer finnas ett digitalt pass som man alltid har tillgång till via länk på vår hemsida, kostnadsfritt. Då kan man träna när som helst!

”Hemmaträning ”30–45 min med Agnes

 

Nu har LGS skickat ut fakturor med medlemsavgifter till er alla. En reducerad träningsavgift kommer senare om det är så att hallarna öppnar igen och vi får sätta igång med ordinarie schema.

Hoppas att det vackra vinterlandskapet får vara kvar några veckor till så att vi kan fortsätta njuta av soliga vinterdagar med gnistrande snö.

Ta hand om er därute!

Med Varma Hälsningar,

Linköpings Gymnastik Sällskap

 

2021-02-05
2021-02-05 13:03
Hej alla Medlemmar!
Hur har ni det i vintersolen? 
Hellgrenshagen har vackra spår för skidåkning! 

Restriktionerna verkar gälla 2 veckor till så vi kommer inte in i hallarna innan dess.

Vi har en fråga?
Är du intresserad av att träna ute? I så fall vart? Och finns intresse att grupp startar redan nu alt. v9 eller v14? 
Skicka ett mail till kansliet så vi vet era önskemål
linkopings.gs@telia.com

Just nu håller Agnes på att spela in ett Digitalt pass som kommer finnas via länk, som skickas ut eller ligga här på hemsidan när testgruppen fått prova.

Nia startar sina Livepass via länk v.7 .Ladda hem Zoom så du är redo.
Nia kör:
Onsdagar 18.00 och Lördagar kl 10.00
Mer info med länk kommer nästa vecka. När Aviseringar gått ut för medlemskap/träningsavgift. Guide för Zoom ligger längst ner i detta mail.

Trädgårdsföreningen startar efter Påsk, v 14

Ha en fin helg!


 Guide för att komma igång med Zoom Möte Här följer instruktioner med tre enkla steg för hur du kommer igång med Zoom. 

1. Ladda ner Zoom och installera För att använda appen i telefon eller programmet på datorn behöver du ladda ner Zoom. Detta kan göras här: https://zoom.us/support/download(Zoom Meeting download Sverige) Vill du ”bara” ansluta till ett möte kan du göra det i webbläsaren, det vill säga på Zooms hemsida (www.zoom.us) utan att installera ett program eller en app.

 2. Skapa ett konto på Zoom När du laddat ner och installerat Zoom öppnar du programmet och klickar på Anslut till möte (Join a Meeting). Om du vill vara värd för ett videomöte som andra ska ansluta till behöver du skapa ett konto genom att Logga in (Sign in). För att logga in på Zoom kan du använda ett befintligt konto från Zoom, Google eller Facebook. Om du inte redan har skapat ett konto kan du skapa ett genom att klicka på just Skapa konto (Sign Up Free). 

3. Så fungerar Zoom Det första du ska göra med programmet är att starta Zoom. När du loggat in i programmet kommer du till huvudmenyn. Här finns en meny högst upp i rutan där du hittar Hem, Chatt, Telefon, Möten och Kontakter. Anslut (Join) gör att du kopplar upp dig mot någon annan som skapat ett möte. Ytterligare instruktioner på hur man ansluter på ett möte finns här https://youtu.be/PcUgz-j3SPI .

 Med vänlig hälsning, Nia Giagtzidou /Linköping Gymnastiksällskap

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Linköpings GS, 06/06 18:53 
Linköpings GS, 31/05 15:33 
Linköpings GS, 17/05 15:53 
Linköpings GS, 15/05 09:35 
Linköpings GS, 02/05 18:24