SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings GS
Välkommen till

Föreningsutvecklingsdag
2024-02-22 17:42

Hej alla medlemmar!

 

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk start på det nya året! Som en del av vårt fortsatta engagemang för att stärka och utveckla Linköpings gymnastiksällskap, skulle vi vilja bjuda in er till en spännande och produktiv dag.

 

På lördagen den 2 mars 2024, mellan klockan 8.30 och 14.00, kommer vår styrelse att hålla en föreningsutvecklingsdag på The Box Hotel. Tillsammans med RF-Sisu planerar vi att sätta en verksamhetsplan, diskutera förslag för framtida inriktningar och sätta upp visionära mål för vår förening.

Men det är inte allt! Under dagen kommer vi också att bjuda på fikapauser och lunch för att hålla energin på topp. Och som avslutning på vårt arbete kommer vi att njuta av en trivselaktivitet, med möjlighet till mingel och avkoppling på spa från klockan 14.00 till 16.00.

Vi vill verkligen ha med dig på denna dag, då vi värdesätter din input och ditt engagemang för Linköpings gymnastiksällskaps fortsatta framgång. Om du brinner för vår föreningsutveckling och har idéer och förslag att bidra med, så är detta den perfekta möjligheten för dig att göra din röst hörd.

Så, skicka en anmälan till kansliet@lgs-gymnastik.se med en kort motivering om varför just du ska vara med senast den 27/2 klockan 12.00. Glöm inte att inkludera eventuella allergier eller specialkost, så att vi kan se till att alla känner sig bekväma och välkomna under dagen.

 

Vi ser verkligen fram emot att spendera denna inspirerande dag tillsammans med er alla!

 

Varmt välkomna!

Styrelsen för Linköpings gymnastiksällskap